Beautiful Liars – Isabel Ashdown

Het houdt me helemaal in de ban. Aan de ene kant de speurtocht naar de waarheid met tegelijkertijd de misleiding, voortkomend uit zucht naar avontuur, naar erbij willen horen, naar contact. Maar dan nemen de gebeurtenissen een heel 

andere loop en lijkt het erop dat het allemaal anders zit. 
Ook is het een verhaal over een tragische eenzaamheid, onvoorstelbaar bedrog en misleiding. Ongelofelijk wat er dan kan gebeuren.

Beautiful liars

Achttien jaar geleden zei Martha haar beste vriendin Juliet Sherman gedag op een donker jaagpad langs een rivier in de Londense nacht. De volgende morgen werd Juliets fiets gevonden aan de waterkant. Juliet zelf was spoorloos verdwenen.

Bijna twee decennia later is Martha een bekende tv-persoonlijkheid en bereidt ze zich voor op het presenteren van een nieuw opsporingsprogramma. Haar eerste zaak is die van Juliet. Na al die jaren moet Martha contact zoeken met haar oude vrienden om te ontdekken wat er precies gebeurde in de laatste momenten van Juliets leven. Maar ook de allerbeste vrienden hebben geheimen voor elkaar.

Dit boek zit geweldig goed in elkaar, de spanning wordt beetje bij beetje opgevoerd als zich steeds iets onverwachts aandient. Het leest als een trein, leidt je van de een naar de andere verrassing naar de ongelofelijke climax toe die ook nog een extra staartje heeft. Ik heb het niet zien aankomen!

Een van de betere psychologische thrillers die ik ken. Isabel Ashdown schreef ook Kleine zus.

Trapeze, 2018

Nederlands:

Kleine leugens Boekerij, 2019

352 pagina’s

ISBN 9789022585702  

(Visited 2 times)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *