Gebroken meisjes – Simone St. James

Een spannende thriller met een vleug bovennatuurlijke verschijnsels. Twee verhaallijnen die zestig jaar uit elkaar liggen, maar die uiteindelijk bij elkaar komen.
De karakters zijn mooi uitgediept, de personages zijn zeer geloofwaardig in hun vriendschappen, verschillen en achtergronden. Het verhaal ontwikkelt zich naar een onverwachte kant. De plot is onverwacht, hoewel niet echt verrassend. 

Gebroken meisjes

Vermont, 1950. Voor ongewenste meisjes en meisjes die niet in de pas lopen is er het internaat Idlewild Hall. Vier meisjes sluiten er vriendschap, fluisteren elkaar ’s nachts geheimen in en horen geruchten dat het er spookt. Totdat een van hen verdwijnt. 

2014. Journalist Fiona Sheridan kan maar niet in het reine komen met de moord op haar zus, twintig jaar geleden nabij Idlewild Hall. Hoewel de moordenaar is opgepakt, gelooft Fiona niet dat de zaak echt is opgelost. Dan hoort ze dat iemand het inmiddels vervallen Idlewild Hall heeft gekocht en het wil restaureren. Tijdens de werkzaamheden wordt een lugubere vondst gedaan en Fiona ontdekt dat sommige geheimen wellicht beter verborgen hadden kunnen blijven…

Aangenaam om te lezen, met een goed opgebouwde spanningsboog.

Ambo| Anthos, 2018

338 Pagina’s

ISBN 9789026344589

(Visited 8 times)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *