A Banquet of Consequences – Elizabeth George

Hoeveel benen kun je hebben om verkeerd op gezet te worden?
Ik heb vrijwel alles gelezen van deze schrijfster, maar dit verhaal is verbluffend. Pas tegen het eind is ook duidelijk wie nou het beoogde slachtoffer was, verwisseling met dader bleef steeds maar mogelijk. Maar aan het slot kwam de schokkende waarheid. En nóg was het niet gedaan, want de lezer weet ná de ontknoping meer dan de onderzoekers. Deze laatsten blijken de foute conclusie te hebben getrokken….!

Lees meer “A Banquet of Consequences – Elizabeth George”

(Visited 23 times)
Leave a comment

The punishment she deserves – Elizabeth George

Wat mag je als ouder je kind opleggen? In hoeverre heb je het recht om het leven van je kind te bepalen? Hoe kan het misgaan met het vertrouwen tussen ouder en kind? 

Ik overweeg om volgende boek van deze schrijfster in het Nederlands te lezen. Hoewel ik de oorspronkelijke Engelse versie altijd de voorkeur geef, waar mogelijk en waar haalbaar, hebben de boeken van Elizabeth George de neiging om voor een niet-native speaker/reader steeds ingewikkelder te worden als het gaat om taalgebruik. Elke taal ontwikkelt zich natuurlijk altijd,Lees meer “The punishment she deserves – Elizabeth George”

(Visited 49 times)
Leave a comment

Ik nog wel van jou – Elke Geurts

Pijnlijk, rauw liefdesverdriet. Als de man geen liefde meer voelt en de vrouw wel…
Hij wil haar verlaten na een relatie van 24 jaar met de boodschap dat hij haar gewoon niet meer wil. Door de dubbele boodschappen die zij gedurende een jaar van hem krijgt, ontstaat  er veel onduidelijkheid waardoor zij toch hoop blijft houden dat alles weer goed komt. Ze kan niet geloven dat dit niet zo zou zijn.
De vernietigende kracht van slechte communicatie, besluiteloosheid, het leed dat  mensen elkaar kunnen aandoen terwijl zij zo dicht bij elkaar hebben gestaan, Lees meer “Ik nog wel van jou – Elke Geurts”

(Visited 50 times)
Leave a comment