Jet van Vuuren, Eindfeest

Constance is een gescheiden vrouw met een prachtige villa, een goedgevulde bankrekening, een leuke baan en een paar fijne vriendinnen. Dit leven verandert op slag als zij terminaal ziek blijkt te zijn. Ze besluit een afscheidsfeest te geven voor haar vriendinnen. Met het bepalende
verschil dat ze alleen vrouwen uitnodigt die haar in de steek hebben gelaten. Het afscheidsfeest krijgt daardoor een wrang randje.

Wat deze vriendinnen namelijk niet weten is dat het niet alleen voor de wraakzuchtige Constance, maar ook voor hen het laatste feest van hun leven wordt.

Constance legt haar krankzinnige besluit voor aan haar psychiater en vraagt hem haar te helpen haar duistere plannen uit te voeren. Ze wil dat hij haar behoedt voor het plegen van een moord.

Aardig vakantieboek, gelezen onder het genot van prachtige uitzichten op Samos…… Interessant thema, dat me zeker aansprak, alleen schrijft deze auteur niet zo heel erg goed, vind ik. Het is een beetje traag verhaal, en nergens loopt er wat meer spanning op. In ieder geval naar mijn smaak te weinig. Maar toch een verrassende twist aan het eind!

Karakter, mei 2016
304 pagina’s
ISBN 9789045208367

(Visited 24 times)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *