Onmacht – Yvonne Doorduin

Sarah Bovens is speechschrijver voor een minister in Den Haag. Ze krijgt de kans om een driedaagse cursus te volgen bij het gerenommeerde spreekvaardigheidsinstituut van Jasper Uitdewilligen, dat in de buurt van Zeist, de crème de la crème van de Nederlandse politiek traint. Maar Sarah ontdekt dat er bepaalde zaken niet kloppen. Ze is niet bereid om erover haar mond te houden, en dan keert alles en iedereen zich tegen haar.

Lees meer “Onmacht – Yvonne Doorduin”
(Visited 5 times)
Leave a comment

Mind games – Leona Deakin

Er is iets aan de schrijfstijl dat me niet gelijk pakt, maar ik kan mijn vinger er niet precies op leggen wat het is. Het komt soms een beetje onnatuurlijk over, niet soepel genoeg, met onnodige zinnen, die bedoeld zijn als toelichting, maar op een manier die niet werkt, voor mij dan. Maar dit zijn details die af en toe de kop opsteken.

Lees meer “Mind games – Leona Deakin”
(Visited 8 times)
Leave a comment

De verdwijning van Stephanie Mailer – Joël Dicker

Als je ‘De waarheid over de zaak Harry Quebert’ hebt gelezen zou ik je aanraden om dat even te vergeten. Dat boek is zo geniaal dat het bijna onmogelijk is voor de schrijver om dit te evenaren, laat staan te overtreffen.
Dus, bovengenoemd boek buiten beschouwing latend: ‘De verdwijning van Stephanie Mailer’ is een leuk, prettig leesbaar en –

Lees meer “De verdwijning van Stephanie Mailer – Joël Dicker”
(Visited 17 times)
Leave a comment