Oei

Heel wat anders: moet ik nou weer een waarschuwing krijgen? Ik weet het heus wel. Ik ben dan wel twintig kilo afgevallen, iedereen denkt natuurlijk: wacht maar, dat zit er zó weer aan, haha! maar ik denk: haha, wacht maar, ik laat dat echt niet gebeuren hoor! en mijn zelfdiscipline verdient best een schouderklopje, al zeg ik het zelf.
Na St Sulpice neergeploft op een terrasje, zit er schuin achter mij een Italiaanse dame die de Duitse van gisteren absoluut verslaat. Geen 130, maar minstens 160 kilo. Angstvallig bekijk ik het houten stoeltje waar ze aan alle kanten overheen lubbert. Dat het niet instort lijkt mij al een wonder. Het voordeel boven de Duitse is dat we haar niet horen. De gelaatsuitdrukking van de man tegenover haar vertoont echter gelijkenis met die van gisteren …
Waarom moet ik dit zien?

‘Onthou dit,’ zegt mijn lief plagerig als ik naar de kaart met toetjes kijk. Hij wijst met een prikvingertje naar de plek achter me. De kaart met ijsjes heb ik al op tafel geworpen. Een lekker ijsje af en toe is prima. Maar het zóver laten komen? Heus niet…….

(Visited 13 times)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *